Toeristenvisum

 50.00 90.00

De prijzen zijn inclusief BTW.

Wissen
SKU: Op voorraad

Benodigdheden voor dit Visum

  • Paspoort
  • 2 Pasfoto’s
  • Aanvraagformulier ‘tourism’   Download hier
  • Work history formulier            Download hier
  • Kopie paspoort
  • Boekingsverklaring (reservering vluchten)
  • Hotelboeking voor minstens 1 nacht

 

 

 

 

Extra informatie

Visumproces

Langzaam: 90 dagen tot 60 dagen voor datum vertrek reis, Normaal: 60 dagen tot 21 dagen voor datum vertrek reis, Spoed: 21 dagen voor datum vertrek reis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toeristenvisum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *