Zakelijk visum

 70.00 235.00

De prijzen zijn inclusief BTW.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar

Benodigdheden voor dit Visum

  • Paspoort
  • 2 Pasfoto’s
  • Aanvraagformulier ‘Business’   Download hier
  • Work history formulier              Download hier
  • Kopie paspoort
  • Uitnodiging (Letter Of Invitation van uitnodigende partij)
  • Letter of incorporation, of registratiedocument van de uitnodigende partij
  • Garantiebrief Nederlands bedrijf
  • Boekingsverklaring (reservering vluchten)
  • Hotelboeking voor minstens 1 nacht
  • ingeval van meetings: programma van meetings

 

 

Extra informatie

Soort zakelijk visum

1 entry, verblijf: maximaal 70 dagen aaneengesloten, 6 maanden – Multiple entry, verblijf: maximaal 70 dagen aaneengesloten per inreis, Multiple entry, verblijf: maximaal 70 dagen aaneengesloten per inreis

Visumproces

Langzaam: 90 dagen tot 60 dagen voor datum vertrek reis, Normaal: 60 dagen tot 21 dagen voor datum vertrek reis, Snel: 21 dagen voor datum vertrek reis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zakelijk visum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *