6 mei 2015

Tarieven

Wanneer U VisumMyanmar.nl in dienst neemt betaald u naast de prijs van het visum ook onze bemiddelingkosten. VisumMyanmar.nl biedt zijn bemiddelingstarieven aan in 3 verschillende prijsvarianten. De kosten gelden per paspoort, en dus per reiziger.

 

Daarnaast maakt VisumMyanmar.nl onderscheid in toeristische, meditatie, privébezoek en zakelijke visumaanvragen. Voor deze laatste drie wordt er € 10 meer gerekend, doordat deze meer werkzaamheden vergen.

 

Tarieven voor Toeristische visumaanvragen:

1. Langzaam tarief 90 dagen tot 60 dagen voor datum vertrek reis 25
2. Normaal   tarief 60 dagen tot 21 dagen voor datum vertrek reis 40
3. Spoed       tarief 21 dagen voor datum vertrek reis 65

Let op: Momenteel hanteert de ambassade 8 dagen verwerkingstijd!

 

Tarieven voor Meditatie, Privébezoek en Zakelijke visumaanvragen:

1. Langzaam tarief: 90 dagen tot 60 dagen voor datum vertrek reis 35
2. Normaal   tarief: 60 dagen tot 21 dagen voor datum vertrek reis 50
3. Spoed       tarief: 21 dagen voor datum vertrek reis 75

 Let op: Momenteel hanteert de ambassade 8 dagen verwerkingstijd!

 

Momenteel heeft het Consulaat van Myanmar in Brussel minstens 8 dagen verwerkingstijd nodig om het visum in het paspoort te zetten. Zakelijke visa aanvragen kunnen zelfs langer duren.

 

Indien reizigers minder tijd hebben voor hun visumaanvraag dan 10 dagen voor vertrek, dienen zij direct telefonisch contact met ons op te nemen!

 

Uitleg bemiddelingstarieven:

 

  1. Wanneer de reiziger(s) 90 tot 60 dagen voor zijn/haar reis naar Myanmar (datum dat het paspoort weer terug in bezit moet zijn), zijn/haar paspoort naar ons opstuurt, zorgen wij dat het visum ruim op tijd voor de reis (datum dat het paspoort weer terug in bezit moet zijn) terug in bezit is bij de reiziger.

Door deze optie te kiezen geeft u VisumMyanmar.nl toestemming uw visumaanvraag voor Myanmar met een langzame procedure af te handelen.

*Uit ervaring blijkt dat u uw paspoort met visum al weer snel terug in bezit hebt.

 

  1. Wanneer de reiziger(s) 60 tot 21 dagen voor zijn/haar reis naar Myanmar (datum dat het paspoort weer terug in bezit moet zijn), zijn/haar paspoort naar ons opstuurt, zorgen wij dat het visum ruim op tijd voor de reis (datum dat het paspoort weer terug in bezit moet zijn) weer terug in bezit is bij de reiziger.

Door deze optie te kiezen geeft u VisumMyanmar.nl toestemming uw visumaanvraag voor Myanmar met normale procedure te behandelen.

*Uit ervaring blijkt dat u uw paspoort met visum al weer snel terug in bezit hebt.

 

  1. Wanneer de reiziger(s) 21 dagen tot 10 dagen voor zijn/haar reis naar Myanmar (datum dat het paspoort weer terug in bezit moet zijn), zijn/haar paspoort naar ons opstuurt, zorgt VisumMyanmar.nl dat het visum op tijd voor de reis (datum dat het paspoort weer terug in bezit moet zijn) weer terug in bezit is bij de reiziger.

Door deze optie te kiezen geeft u VisumMyanmar.nl toestemming uw visumaanvraag voor Myanmar met spoed te behandelen. Wij zorgen er voor dat de reiziger zo snel mogelijk zijn/haar paspoort met visum weer terug in bezit heeft.