6 mei 2015

Visum of e-visum

Wij raden altijd het visum aan dat in het paspoort wordt verwerkt door de ambassade van Myanmar. Dit visum heeft namelijk een hoop voordelen. Zo zijn alle type visa op deze manier aan te vragen, voorkomt het lange wachtrijen bij aankomst, kunt u Myanmar via meer luchthavens in- en uitreizen, is er minder kans dat u het kwijtraakt aangezien het verwerkt is in uw paspoort en kunt u het visum verlengen in Myanmar.

Hoewel wij het aanvragen van een e-visum afraden, is het wel een goede optie wanneer u maximaal 28 dagen in Myanmar wilt verblijven voor toeristische doeleinden en Myanmar in- en uitreist via één van de door de overheid aangestelde luchthavens: Mandalay International airport, Nay Pyi Taw International airport en Yangon international airport. Echter, kunt u een e-visum niet verlengen in Myanmar. Vanaf heden zou het ook mogelijk moeten zijn om een business e-visa aan te vragen, voor een maximaal verblijf van 70 dagen.