6 mei 2015

Over ons

Visum Myanmar is onderdeel van de Visumdienst in Breda, gespecialiseerd in het regelen van elk type visum. Als onderdeel van Visumdienst Breda hebben wij de expertise en zijn wij in staat elke reiziger voordelig in alle soorten visa voor Myanmar te voorzien.

Naast visa voor Myanmar verzorgt de Visumdienst al 38 jaar visa voor veruit de meeste landen voor verschillende bedrijven en particulieren. Dankzij de expertise van de Visumdienst wordt het aanvragen van een visum simpel, eenvoudig en snel! Wij verzorgen vooral visa, maar daarnaast verzorgen wij ook de legalisaties van documenten. Dat doen wij bij consulaten zowel binnen als buiten Nederland. We beschikken daartoe over vakbekwame medewerkers, bekend bij en met alle ambassades en consulaten, bekend bij de juiste personen en vertrouwd met alle procedures.

Bij Visum Myanmar zijn uw persoonlijke documenten uiterst veilig.  Door onze dagelijkse diensten naar Brussel kunnen wij elke reiziger spoedig voorzien van elk type visum voor Myanmar.